XSLH

Creix la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatge i renovem la seva imatge corporativa

L'any 2012 l'Oficina d'Habitatge de la Diputació de Barcelona va promoure la creació de la Xarxa de Serveis Locals d'Habitatge (XSLH). Progressivament s'han anat adherint a la mateixa un nombre creixent d'ens locals de la demarcació de Barcelona, amb les seves corresponents empreses municipals i altres estructures locals de prestació dels serveis locals d'habitatge, fins a arribar a la xifra de 104 entitats locals adherides. 

Els darrers mesos han sol·licitat pel Portal Municipal de Tràmits adherir-s'hi els ajuntaments de Navarcles, Calldetenes, Canet de Mar i Castellbell i el Vilar.

Paral·lelament, acabem de renovar la imatge corporativa tant de la XSLH com d'aquesta Comunitat Virtual d'Habitatge, que és l'instrument principal de comunicació per a tots i totes els professionals que treballeu en temes d'habitatge als ens locals adherits.

Esperem que us agradi i us animem a que continueu fent-la servir per a informar-vos de l'actualitat del nostre àmbit però també per a debatre i preguntar.