Presentació de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana i de l'oferta de recursos de Catàleg de Serveis 2024 de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats de la Diputació de Barcelona

Públic al qual s'adreça: 
Representants polítics i tècnics del món local, que desenvolupin la seva responsabilitat o estiguin interessats en l'activitat pública en l'àmbit de l'urbanisme, l'habitatge, les activitats o la protecció civil
dimecres
24
09:30h
Gener 2024
Data de finalització: dimecres, 24/01/2024 - 13:00

Data:          24 de gener de 2024

Horari:        de 09.30 a 13.00 hores

Modalitat:  Presencial

Lloc:           Barcelona - Recinte Escola Industrial - Edifici El Vagó (Sala d'Actes). Carrer Comte d'Urgell, 187. 08036 - Barcelona

     

Presentació

La recent estructura corporativa resultant del nou govern de la Diputació, constituït el passat mes de juliol, incorpora una nova àrea. L'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana vol ser l'expressió del valor i la importància que des de la Diputació de Barcelona es dona, en aquest cicle de govern que tot just comencem, a l'acció del món local en matèria territorial i, específicament, en relació a l'urbanisme, les polítiques d'habitatge i regeneració urbana, i altres matèries vinculades, com la gestió de les activitats regulades i la protecció civil. El seu propòsit és contribuir a la millora continuada de l'habitat urbà i l'equilibri territorial de la província de Barcelona, en línia amb els objectius de l'Agenda 2030 i els principis de l'Agenda Urbana.

Per això, en ocasió de l'aprovació del Catàleg de serveis del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2024-2027, els responsables polítics faran una breu presentació de l'àrea, i ens introduiran a les principals novetats i recursos de suport que la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats ofereix en el Catàleg de serveis en la pràctica de l'urbanisme i el planejament urbà, les polítiques locals d'habitatge, la gestió administrativa de les activitats i establiments i la planificació de la protecció civil municipal.

Posteriorment la sessió presencial es desenvoluparà en tres blocs temàtics, un per cada departament, on els responsables tècnics dels recursos, faran un breu resum dels requeriments i terminis per a sol·licitar-los i atendran les consultes dels assistents. 

Programa

09.30 Presentació de la jornada

Carles Ruiz Novella, President delegat de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana

Ana M. Martínez Martínez, Diputada delegada d'Habitatge de l'Àrea

10.00 Presentació de l'Àrea

Rosa Sanz Sánchez, coordinadora de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana

10.15 Servei d'Urbanisme

Ferran Barba Boada, cap del Servei

11.00 Pausa cafè

11.30 Oficina d'Habitatge

David Mongil Juárez, cap de l'Oficina

12.15 Oficina d'Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Isabel Alonso Fernández, cap de l'Oficina

13.00 Cloenda

Inscripcions

L'assistència a la jornada és gratuïta i es pot formalitzar la inscripció fins al 22 de gener de 2024 mitjançant el següent formulari.

Organitza

Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana

C. Urgell 187 2a planta

Recinte Escola Industrial

08036 Barcelona

Tel. 934.022.890

www.diba.cat

a.uhru@diba.cat

               

1 comentari

Heredia Miño, Carlos

Si abans d'ahir us vau perdre la jornada de "Presentació de l'Àrea d'Urbanisme, Habitatge i Regeneració Urbana i de l'oferta de recursos de Catàleg de serveis 2024 de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats" podeu recuperar el vídeo de la sessió des d'aquest enllaç.

La presentació de les novetats del Catàleg de Serveis 2024 en recursos en matèria d'habitatge i rehabilitació va del minut 1:52:40 al minut 2:29:30.

Les presentacions de suport a l'exposició que es van projectar durant la jornada per a explicar els recursos en aquests tres àmbits us les podeu descarregar des d'aquests enllaços:

  • Presentació recursos de l'Oficina d'Habitatge [enllaç]
  • Presentació recursos de Servei d'Urbanisme [enllaç]
  • Presentació dels recursos de l'Oficina d'Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil [enllaç]

Per part de l'Oficina d'Habitatge vam editar aquesta guia on s'explica en detall cada línia d'assistència i també trobareu les dades de contacte del tècnic/a de referència de cada recurs.