El proper dijous 9 de març celebrarem un acte de presentació de les publicacions "Polítiques d'habitatge en petits municipis" i "Desenvolupament rural i noves habitabilitats"

dijous
09
18:00h
Març 2023
Data de finalització: dijous, 09/03/2023 - 19:30

Data:          9 de març de 2023

Horari:        de 18.00 a 19.30 hores

Modalitat:   Presencial i on line

Lloc:            Barcelona - Edifici Can Serra (Vestíbul). Rambla de Catalunya, 126. 08008 - Barcelona

     

Presentació

L'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, àrea organitzativa en la què s'integra la nostra Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats (GSHUA), us convida a la presentació de dues noves publicacions que acabem d'editar: Polítiques d'habitatge en petits municipis i Desenvolupament rural i noves habitabilitats. 

La presentació d'aquestes publicacions respon a la voluntat de visibilitzar les necessitats d'habitatge dels petits municipis i de mostrar programes i actuacions que s'hi estan desenvolupant, entre els quals els de la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de reforçar les polítiques d'habitatge en els entorns rurals i els municipis de menor població.

Aquests dos llibres volen enriquir l'anàlisi de les causes del despoblament rural, contribuir al debat sobre les problemàtiques dels municipis petits i plantejar-hi solucions.

Programa

18.00 Benvinguda a càrrec de Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona

18.10 Presentació a càrrec de David Mongil, cap de l'Oficina d'Habitatge de la Diputació de Barcelona

Hi intervindran:

  • Sebastià Mata, conseller comarcal de l'Urgell, d'Educació, Joventut, Habitatge i Repoblament, regidor de Maldà i coordinador d'Habitatge i Repoblament a l'Associació de Micropobles de Catalunya
  • Jordi Lapuente, primer tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Turisme, Medi Ambient, Patrimoni Cultural i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vallcebre
  • Paula Martí, arquitecta urbanista i sòcia de Celobert, cooperativa, d'arquitectura, enginyeria i urbanisme
  • Joan Moreno, professor agregat del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori a la Universitat Politècnica de Catalunya

19.20 Precs i preguntes

19.30 Clausura

Inscripcions

No cal inscripció prèvia. Accés lliure a la sala. L'acte també serà retransmès per streaming i el podreu seguir des del següent enllaç.

Organitza

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats

C. Urgell 187 2a planta

Recinte Escola Industrial

08036 Barcelona

Tel. 934.022.890

www.diba.cat

gs.hua@diba.cat

               

1
Temes:
Gestió
1
Categories:
Jornades
1
Grups de treball:
OPGH