Amb motiu de l'aprovació del Catàleg de Serveis 2019 organitzem una sessió informativa dels recursos vinculats a l'habitatge que s'inclouen

El dia 20 de desembre de 2018 la Diputació de Barcelona ha aprovat en Junta de Govern el nou Catàleg de Serveis 2019. Aquest és el principal instrument de cooperació de la Corporació amb els ens locals i el canal pel qual es vehiculen totes les sol·licituds de les entitats locals de la demarcació de Barcelona a la Diputació. El Catàleg de Serveis 2019 inclou 331 recursos d'assistència i cooperació (de caràcter tècnic, econòmic o material) que es posen a disposició dels governs locals.

En matèria d'habitatge i rehabilitació aquest nou Catàleg inclou:

  • 5 recursos de suport tècnic
  • 4 recursos de suport econòmic
  • 2 recursos de suport material

Podeu consultar la descripció i característiques principals de cada recurs al següent enllaç. Ja es poden sol·licitar aquests recursos i el termini de presentació de sol·licituds, en general, s'escurça. Per a tres d'aquests recursos el termini finalitza el dia 7 de febrer de 2019.

Per tal d'informar-vos de les característiques, requeriments i terminis per a sol·licitar-los hem convocat una sessió informativa que tindrà lloc el divendres 18 de gener de 2019 d'acord al següent detall:

Sessió informativa "Els recursos d'habitatge al Catàleg 2019"

Data:       18 de gener de 2019

Horari:     de 10.00 a 13.00 hores

Lloc:        Barcelona - Pati Manning - Centre d'Estudis i Recursos Culturals (CERC) - Auditori. Carrer de Montalegre, 7. 08001 - Barcelona

Programa

Podeu consultar el programa d'aquesta sessió informativa des de l'arxiu adjunt.

Inscripcions

Podeu fer efectives les vostres inscripcions en aquesta sessió informativa complimentant i enviant el següent formulari.

Organitza

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats

C. Urgell 187 2a planta

Recinte Escola Industrial

08036 Barcelona

Tel. 934.022.890

www.diba.cat

gs.hua@diba.cat

               

1
Fitxers adjunts:
1
Grups de treball:
OPGH