La Diputació de Barcelona ha aprovat el Catàleg de Serveis 2018

El passat dilluns 18 de desembre de 2017 la Diputació de Barcelona va aprovar el Catàleg de Serveis 2018, principal instrument de cooperació de la Corporació amb els ens locals i canal pel qual es vehiculen totes les vostres sol·licituds d'entre els 259 recursos, de caràcter tècnic, econòmic o material, que conté i que es posen a la vostra disposició.

En matèria d'habitatge i rehabilitació s'oferten:

  • 5 recursos de suport tècnic
  • 3 recursos de suport econòmic
  • 1 recurs de suport material

Es podran sol·licitar a partir de gener de 2018 i el termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 2 d'abril de 2018, pel que fa als recursos tècnics, i el dia 8 de febrer de 2018 pel que fa als recursos econòmics i al recurs material.

Per tal d'orientar-vos en els requeriments, terminis i criteris de presentació dels mateixos vam convocar una sessió informativa que va tenir lloc ahir. Per a aquells que no vau poder assistir, us donem trasllat d'un document resum a on s'expliquen en detall aquests recursos en matèria d'habitatge, a més d'altres quatre recursos o línies d'assistència de fora Catàleg.

Trobareu tota la informació detallada de les fitxes del Catàleg de Serveis 2018 des del següent enllaç.

Per a qualsevol consulta al respecte us podeu adreçar a l'Oficina d'Habitatge de la Diputació de Barcelona (Telèfon: 93 402 29 32. Correu electrònic: o.habitatge@diba.cat).