L’Oficina d’Habitatge ha publicat un nou vídeo divulgatiu per donar a conèixer els avantatges de la rehabilitació

A finals de febrer la Diputació de Barcelona va penjar al seu canal de Youtube el vídeo “Hi ha moltes raons per Rehabilitar”, un nou vídeo divulgatiu que explica alguns dels beneficis de la rehabilitació en menys de dos minuts. El vídeo també es pot veure al web “ReHabilitem”, el portal amb recursos sobre la rehabilitació especialment adreçats a la ciutadania que té l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància i els beneficis de la rehabilitació.

El vídeo explica per què cal rehabilitar els edificis d’habitatges i dóna orientacions a les persones interessades en rehabilitar casa seva. A través de diverses preguntes i utilitzant un llenguatge entenedor i sense tecnicismes, el vídeo mostra els beneficis que la rehabilitació pot oferir als particulars, com l’increment del confort, uns habitatges més saludables, la millora de l’eficiència energètica o la revaloració d’habitatges i edificis.

Amb aquest nou vídeo divulgatiu, el portal ReHabilitem continua ampliant els continguts que ofereix. La setmana passada, amb motiu del dia mundial de l’eficiència energètica, el portal va incorporar una eina del projecte Llars Eficients que ofereix consells personalitzats per optimitzar la factura energètica, millorar el confort i reduir la petjada ecològica i properament es preveu que el portal incorpori continguts dirigits al personal tècnic dels ajuntaments.