Nova actualització del nostre visor de dades d'habitatge INDI_MHAB

Us informem que hem actualitzat Indi-Mhab, el visor de dades de l'Observatori Local d'Habitatge de la Diputació de Barcelona. L'eina INDI_MHAB (Indicadors Municipals d'Habitatge de la demarcació de Barcelona) ofereix informació estadística en matèria d'habitatge dels 311 municipis de la demarcació de Barcelona. 

Aquest desembre hem actualitzat Indi_Mhab i s’han incorporat dos nous indicadors: Habitatge amb qualificació energètica alta per consum d'energia primària i Habitatges amb qualificació energètica baixa per consum d'energia primària.  Aquets dos indicadors amb font ICAEN, es sumen als que ja teníem recollits: Habitatge amb qualificació energètica alta per emissions de CO2 i Habitatges amb qualificació energètica baixa per emissions de CO2, oferint d’aquesta manera un recull més acurat dels indicadors relacionats amb l'eficiència energètica. 

Recordem que els més de 100 indicadors d'Indi-mhab s'agrupen en quatre categories: les persones, l'habitatge, el mercat i les polítiques d'habitatge. El visor permet cercar dades per província i per municipi, aplicar diferents gràfics i mapes, comparar cada dada amb la seva mitjana provincial i descarregar-se un informe per cada municipi.

Podeu accedir a INDI_MHAB des del següent enllaç:

https://media.diba.cat/diba/indicadors-habitatge/index.html