Rehabilita 2022, la cita que promou la cultura de la rehabilitació

Rehabilita 2022 és una iniciativa que té per objectiu promoure la cultura de la rehabilitació edificatoria i la millora de l'entorn urbà tot intentant aprofitar el màxim possible les oportunitats que ofereixen actualment els ajuts públics provinents dels fons europeus Next Generation EU. Rehabilita 2022 està liderat pel Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) i compta amb un Comitè Estratègic en el qual hi participa la Diputació de Barcelona entre altres agents públics i privats del sector. 

Aquesta cita va engegar el passat dia 3 de novembre amb una sessió inaugural que va donar el tret de sortida a tot un seguit d'activitats i jornades adreçades a la ciutadania, a professionals i agents del sector i a les diferents administracions.

En el marc d'aquesta iniciativa, el CATEB ha produït una sitcom sobre rehabilitació que s'emet per Televisió de Catalunya amb una periodicitat d'un episodi setmanal cada divendres a les 22.00 hores. Tots els capítols emesos de la sitcom "Generation Next" estan disponibles al següent enllaç.

Podeu consultar tota la informació d'activitats programades del Rehabilita 2022 al lloc web:

https://rehabilita.cat/