Tret de sortida a l’edició 2023 de REhabilita, la cita anual sobre rehabilitació del sector de la construcció

REhabilita està liderat pel Col·legi de l'Arquitectura Tècnica de Barcelona (CATEB) i compta amb un comitè estratègic en el què participa la Diputació de Barcelona, entre altres agents públics i privats del sector de la construcció i la rehabilitació.

REhabilita és un projecte col·lectiu que es celebra anualment i que té com a objectiu promoure la cultura de la rehabilitació i la millora de l'entorn urbà. L'edició d'enguany posa l'èmfasi en aprofitar al màxim possible les oportunitats que ofereixen els ajuts a la rehabilitació energètica residencial provinents dels fons europeus NextGenerationEU.

El 7 de novembre va tenir lloc l'acte d'inauguració de REhabilita 2023 en una sessió que va aplegar els agents implicats al projecte. Enguany els esforços del projecte es centraran en la producció i emissió d'una segona temporada de la sitcom "GenerationNext", de la qual ja es va emetre una primera temporada l'any passat.

Divendres 10 de novembre a les 22.00 hores, per TV3, s'ha emès el primer capítol d'aquesta segona temporada de la sèrie. Constarà de set episodis curts de dos minuts de durada cadascun que es podran veure cada divendres en aquest mateix horari. Aquesta sèrie combina entreteniment i educació amb l'objectiu de difondre els avantatges que comporta la rehabilitació energètica d'edificis i d'habitatges.

La programació d'activitats que conformaran REhabilita 2023 estarà disponible al seu lloc web: https://rehabilita.cat/